Openingstijden: op afspraak maandag - vrijdag: 08.00-19.00 uur, zaterdag: 09:00-13:00 uur
een afspraak maken

De maagballon

De oplossing voor uw gewichtsproblemen

De maag ballon

Een gezonde medische techniek

Confrontatie met de toename van Obesitas

Tegenwoordig en gezien mijn ervaringen als Gastro-enteroloog met specialisatie in de behandeling van Obesitas, is de maagballon bovenop de reeds bestaande behandelingsmethodes, de ideale en meest efficiente manier om Obesitas te behandelen zonder chirurgische interventie.

Deze behandeling is algemeen en internationaal aanvaard als de methode zonder de resico’s verbonden bij chirurgiesche ingrepen of medicamenteuze behandelingen. deze behandeling dient gecombineerd met een goede allimentaire hygiene om langdurig resultaten te behouden.

  • Ontdek de maagballon
  • Meer over le Dr.Talib
  • FAQ

Ons 6-stappen programma

Ontdek de maagballon

Is het voor u bestemd ?

Om een maagballon te laten implanteren, dient u aan bepaalde voorwaarden te beantwoorden en moet u klaar zijn om het programma onder medisch toezicht te volgen.
 

Voor wie?

Voorbereiding tot de ingreep

Dit is om het multidisciplinair team van deskundigen op het gebied van obesitas, zoals artsen, diëtisten, psychologen en fysiotherapeuten voldoen om een ​​programma te ontwikkelen.

De voorbereiding

Leggen van de ballon

De installatie duurt meestal 20 tot 30 minuten, wordt onder algemene verdoving gedaan door de invoering van de opgeblazen ballon in je buik door de mond. De ballon wordt vervolgens gevuld.

De installatie

Aanpassing aan de intragastrische ballon

Gedurende deze aanpassingsperiode, zal uw arts u strikte instructies over hoe je jezelf hydrateren geven.

De aanpassing

Vaststelling van uw nieuwe programma

De eerste zes maanden zullen cruciaal zijn : niet alleen zal je gewicht verliezen, maar je leert om te voorkomen dat te herhalen.

Dieetprogramma

Het verwijderen van de intragastrische ballon

Na zes maanden wordt de intragastrische ballon verwijderd in een procedure die ongeveer 20 minuten, vergelijkbaar met de pose.

Het verwijderen

Wij antwoorden u

Veelgestelde vragen