Vaststelling van uw nieuwe programma

De eerste zes maanden zullen cruciaal zijn om de noodzakelijke veranderingen vast te stellen : niet alleen zal je gewicht verliezen, maar je leert om te voorkomen dat te herhalen.

Deze periode biedt de mogelijkheid om te veranderen en, met de hulp van de intragastrische ballon, stellen de basis voor een gezond leven.

Een gepersonaliseerd programma zal worden toegewezen door uw multidisciplinair team, en uw afspraak kalender en u zal worden ingesteld op basis van uw profiel.

Het succes van uw deelname aan het programma intragastrische ballon hangt af van uw bereidheid om de steun van je team en de vaststelling van hygiënische principes essentieel leven te genieten.

Maagballon biedt u de mogelijkheid om de levensstijl veranderingen die nodig zijn om op gewicht te blijven dan vast te stellen.

Uw nieuwe voedingsprogramma moeten worden geïntegreerd in uw permanente levensstijl.

Om gewicht te verliezen met succes, is het niet genoeg om gewicht te verliezen, je ook eet de juiste ding en het juiste moment. Uw diëtist zal u helpen de principes van een evenwichtige voeding te begrijpen en aan te passen uw eetgewoonten om gezonde keuzes te maken.